Generatoren

generatorenbanner

In 2008 werd onze eerste fluisterstille generator-bestelwagen gebouwd. Ook deze ontwikkeling leidde tot een nieuwe standaard in onze branche. Naast onze vertrouwde super stille generatoren op aanhanger beschikken wij ook over zwaardere generator vrachtwagens met laadruimte.

True Hybrid

Om flexibiliteit op de set nog verder te verhogen èn gebruikskosten te verlagen, ontwikkelden wij de eerste True Hybrid generator bestelwagen. De keuze voor een True Hybrid generator is gebaseerd op langdurig monitoren van generator gebruik op sets en bestaat uit een fluisterstille diesel generator icm een Li-Ion accupakket met inverter. Dit biedt oa de mogelijkheid om geheel op accu te draaien. Geluidloos dus. Echter wèl met altijd de fluisterstille diesel generator als back-up aanwezig.

Milieu

Generatoren die continu ver onder hun maximum vermogen draaien zijn extreem vervuilend. Om onnodig hoge milieu belasting en brandstofkosten te voorkomen plannen wij generatoren die perfect passen bij het vermogen van de set. Onze generatoren hebben een extreem laag geluidsniveau.

Betrouwbaar

Wij specificeren uitsluitend “stand-by” vermogens voor betrouwbaar continu gebruik, terwijl kortstondig meer “prime” vermogen mogelijk is. De alternatoren, de AVR’s en motormanagement systemen voldoen aan alle eisen van stabiliteit voor de modernste apparatuur.

generatoren15
generatoren14
generatoren13
generatoren12
generatoren11
generatoren10
generatoren9
generatoren8
generatoren7
generatoren6
generatoren5
generatoren4
generatoren3
generatoren2